Ontbijt op een andere manier!

“Meer dan verse producten, een echte kwaliteitsservice”. Cocooning Breakfast is de eerste dienst van leveringsontbijt aan bedrijven en particulieren in het Brussels Gewest en rand rond Brussel. De “Cocooning Breakfast” waarborg is onder anderen: verse producten,  aanpasbaarheid & stiptheid voor de leveringen.

Cocooning BreakfastDe sterkste punten van Cocooning Breakfast

• Ambachtelijke bakkerijproducten, de nacht zelf gebakken
• Een heleboel anderen verse producten bereid door de baas zelf
• Aanpasbare formules
• Verzorgde verpakkingen beperkt in hoeveelheid
• Een onberispelijke stiptheid betreffende levering
• Brede tijdvensters – 7d/7

Over ons

Voor de directeur dag

We kregen vanmorgen al meteen een enthousiaste reactie van onze directie. ☺️ Dankjewel voor de vlotte… Lire plus “Voor de directeur dag”

Mediahuis 8.11.23

Het was dik in orde en meer dan voldoende !… Lire plus “Mediahuis 8.11.23”

Zakjes voor reizen

Het was super! Iedereen was zeer tevreden zeker over het verse fruitsap. Dank voor de fijne samenwerking. Ik houd uw gegevens zeker bij voor een eventuele toekomstige samenwerking. MVG & fijne… Lire plus “Zakjes voor reizen”

Ontbijt 16.1.23

Goedemorgen, Iedereen was tevreden met het ontbijt. Daarenboven hebben jullie alles op tijd geleverd, waarvoor dank. Misschien bestellen we in de loop van het jaar opnieuw een ontbijt bij jullie. Vriendelijke… Lire plus “Ontbijt 16.1.23”

Meeting lawyers

Van harte dank voor de perfecte… Lire plus “Meeting lawyers”

Bedrijf Zaventem

Iedereen was super tevreden dus voor herhaling vatbaar 😉 Bedankt voor de goeie… Lire plus “Bedrijf Zaventem”

Ontbijt levering

Bedankt voor de meer dan stipte levering. Het was een TOP ontbijt! Tot de volgende… Lire plus “Ontbijt levering”

Verrassing

Hierbij wil ik jullie heel erg bedanken voor de goede bezorging van de bestelde ontbijtmand afgelopen zondag. Mijn zoon was superblij en ze hebben heel erg genoten  van al het lekkers dat ze gekregen hadden. Dank je wel nog voor deze super… Lire plus “Verrassing”

Paas

Bedankt voor de super afhandeling. Ze waren beiden zeer verrast en tevreden. Top service… Lire plus “Paas”

Voor algemene vergadering

De koekjes waren lekker en alles is vlot verlopen. Bedankt voor uw mail en voor de goede samenwerking.… Lire plus “Voor algemene vergadering”

private breakfast

First of all, apologies for my slightly late arrival, which may have created a bit of a confusion at delivery stage. In any case, I could retrieve the food from the reception well & it was brilliant; more than sufficient and very tasty! So thanks a… Lire plus “private breakfast”

Verrassingsbroden Brussel

Hartelijk bedankt. De levering en de kwaliteit waren meer dan prima. Tot… Lire plus “Verrassingsbroden Brussel”

Van Brugge-meeting in Brussel ontbijt

Bedankt voor de snelle, goede en vriendelijke service. Alles was lekker en dik in orde! Graag tot een… Lire plus “Van Brugge-meeting in Brussel ontbijt”

Voor een klant

Het ontbijt was super lekker ! bedankt voor jullie snelle en  goede service… Lire plus “Voor een klant”

Ontbijtservice Zaventem

Wij waren heel tevreden over de service en de kwaliteit! Wij zullen zeker nog beroep doen op jullie in de… Lire plus “Ontbijtservice Zaventem”

Verrassingsbroden en belegde boterhmmane

Iedereen was uiterst tevreden. Het was zeer lekker. Ben blij dat je betaling zo snel ontvangen hebt. Groetjes en tot… Lire plus “Verrassingsbroden en belegde boterhmmane”

ontbijt aan huis

Bij deze wil ik jullie bedanken en feliciteren voor de service die jullie geleverd hebben. Het ontbijt was perfect in orde, iedereen was zeer tevreden en voldaan. Ik raad jullie service met plezier en overtuiging aan bij vrienden en familie. Ik zal in de toekomst zeker nog eens beroep doen op… Lire plus “ontbijt aan huis”

Cadeau geboorte

Het was een lekker ontbijtje waar ze met hun drieën van hebben genoten… Lire plus “Cadeau geboorte”

Ontbijt moederdag

Mijn ouders hebben enorm genoten van jullie ontbijt. Hartelijk dank voor de vlotte en smakelijke levering! Ik zal in de toekomst zeker nog bij jullie… Lire plus “Ontbijt moederdag”

Moederdag

Het was weer heel lekker en goed gepresenteerd zoals… Lire plus “Moederdag”

Paasontbijt

Het ontbijtbuffet was een succes!… Lire plus “Paasontbijt”

Ontbijt in bedrijf Brussel

Bedankt om het ontbijt zo vroeg te brengen, het heeft ons heel erg… Lire plus “Ontbijt in bedrijf Brussel”

St.-Valentijn

Het was echt superlekker en mooi gepresenteerd zoals… Lire plus “St.-Valentijn”

Koffiekoeken voor mijn arbeiders Brussel

Bedankt voor het leveren van de koffiekoeken. Ze waren allemaal snel opgegeten en waren… Lire plus “Koffiekoeken voor mijn arbeiders Brussel”

Verrassing 60ste verjaardag ontbijt

Ontbijt in ons bedrijf

Hij heeft laten weten dat het ontbijt FANTASTISCH was! Bedankt voor de fijne… Lire plus “Ontbijt in ons bedrijf”

Eindejaarcadeau

Top!! Bedankt voor de vlotte samenwerking en prettige… Lire plus “Eindejaarcadeau”

Ontbijt buffet bedrijf

Hartelijk dank voor de goede zorgen. Iedereen heeft ervan genoten, waren zeer tevreden. De verste fruitsappen werden ook enorm… Lire plus “Ontbijt buffet bedrijf”

Van Antwerpen

Ze waren er erg blij… Lire plus “Van Antwerpen”

Verrassing

De levering was stipt. We hebben een heerlijk ontspannen ontbijt gehad omdat we zelf niets hoefden voor te bereiden. En we vinden het vooral een heel leuk en origineel cadeau dat we hebben… Lire plus “Verrassing”

Vergadering op zondag

Hartelijk dank voor de catering. Deze was voldoende en heeft… Lire plus “Vergadering op zondag”

For my Lover

De feedback was zeer positief. Dank jullie voor de goeie… Lire plus “For my Lover”

Verjaardag van mijn man

de levering was super!… Lire plus “Verjaardag van mijn man”

Gezond ontbijt

Graag wil ik even melden dat het ontbijt er erg leuk uitzag en onze collega’s er zeker van genoten hebben. Een zeer goede ervaring die we in de toekomst zeker zullen… Lire plus “Gezond ontbijt”

Justitie

Iedereen was heel tevreden met het ontbijt. We zullen in de toekomst nog beroep op jullie… Lire plus “Justitie”

NBN

De collega’s waren zeer blij en ondanks dat we een beetje teveel hadden, was alles tegen de middag op. Voor herhaling vatbaar! Maar we zullen moeten wachten tot u terug bent uit vakantie… Lire plus “NBN”

Bank verschillende steden

Hartelijk dank voor de vlotte levering : de medewerkers waren verrast en zeer tevreden ! Nogmaals dank… Lire plus “Bank verschillende steden”

Hij was (is) inderdaad héél

Hij was (is) inderdaad héél blij, was een complete verassing voor hem Dikke bedankt voor de stipte,correcte en blijkbaar ook héél lekkere… Lire plus “Hij was (is) inderdaad héél”

Chantal T.

Mijn echtgenote was heel blij

Mijn echtgenote was heel blij met de attentie en alles is naar wens verlopen.Bedankt… Lire plus “Mijn echtgenote was heel blij”

M.V.

We hebben lovende commentaar gekregen

We hebben lovende commentaar gekregen op het ontbijt. Bedankt voor de vlotte levering!… Lire plus “We hebben lovende commentaar gekregen”

Peter

Dankjewel voor het geleverde ontbijt.

Dankjewel voor het geleverde ontbijt. Het was super… Lire plus “Dankjewel voor het geleverde ontbijt.”

I.De Koker

Hoera!!Waw! Wat een verrassing!! I

Hoera!!Waw! Wat een verrassing!! I love surprise breakfast!!! Dikke dikke… Lire plus “Hoera!!Waw! Wat een verrassing!! I”

Sofie

Alles was prima in orde

Alles was prima in orde en heel lekker. Indien nodig zullen we zeker nog beroep doen op jou.Bedankt voor de goede zorgen en nog een prettige… Lire plus “Alles was prima in orde”

Annie Federatie

Het buffet was perfect. Iedereen heeft het geapprecieerd en er was meer dan genoeg.Hartelijk bedankt.

Het buffet was perfect. Iedereen heeft het geapprecieerd en er was meer dan genoeg.Hartelijk… Lire plus “Het buffet was perfect. Iedereen heeft het geapprecieerd en er was meer dan genoeg.Hartelijk bedankt.”

Bedrijf Bourget

Ik had het al gehoord dat alles geleverd was en ze waren tevreden, dus wij ook J.Bedankt voor de goede zorgen, we doen het nodige voor de factuur!

Ik had het al gehoord dat alles geleverd was en ze waren tevreden, dus wij ook J.Bedankt voor de goede zorgen, we doen het nodige voor de… Lire plus “Ik had het al gehoord dat alles geleverd was en ze waren tevreden, dus wij ook J.Bedankt voor de goede zorgen, we doen het nodige voor de factuur!”

Bank-Londerzeel

Ja alles was in orde en zeer lekker. We hebben er van genoten van het lekkere ontbijt een grote dank ervoor en nog prettige einde jaarsfeesten toegewenst aan gans het bedrijf mvg stijn en sanne Het ontbyt was rykelyk en heeft ontzettend gesmaakt! Echt super!grtjes Hallo, het ontbijt was heel lekker en in orde! Mooi verzorgt! Laat maar iets weten indien je alles komt ophalen. Groetjes

Ja alles was in orde en zeer lekker. We hebben er van genoten van het lekkere ontbijt een grote dank ervoor en nog prettige einde jaarsfeesten toegewenst aan gans het bedrijf mvg stijn en sanne Het ontbyt was rykelyk en heeft ontzettend gesmaakt! Echt super!grtjes Hallo, het ontbijt was heel lekker en in orde! Mooi… Lire plus “Ja alles was in orde en zeer lekker. We hebben er van genoten van het lekkere ontbijt een grote dank ervoor en nog prettige einde jaarsfeesten toegewenst aan gans het bedrijf mvg stijn en sanne Het ontbyt was rykelyk en heeft ontzettend gesmaakt! Echt super!grtjes Hallo, het ontbijt was heel lekker en in orde! Mooi verzorgt! Laat maar iets weten indien je alles komt ophalen. Groetjes”

Sabrina Hellesien